Αγώνες ΙΠΠΑΣΙΑΣ 4-5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Ο πρώτος αγώνας της σειράς ΕΙΟ Events έχει τίτλο «ΕΙΟ Challenge» και είναι αφιερωμένος στους αθλητές και στα άλογά τους.

 

Λίγα λόγια για τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο

O Ελληνικός Ιππικός Όμιλος είναι ο αρχαιότερος όμιλος αθλητικής ιππασίας στην Ελλάδα (έτος ιδρύσεως 1931) με σκοπό την καλλιέργεια του αθλήματος και του φιλίππου πνεύματος. Επί σειρά ετών είναι ο βασικός πυρήνας ανάπτυξης του αθλήματος στην Ελλάδα. Ο όμιλος είναι όμως γνωστός και για την παράλληλη ανάπτυξη σημαντικής κοινωνικής ζωής και δραστηριότητας.

Από το 1951 ο Όμιλος διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Παράδεισο Αμαρουσίου, όπου σταβλίζονται σήμερα περισσότερα από 60 άλογα. Το κτίριο του εντευκτηρίου και το συγκρότημα των στάβλων είναι λιθόκτιστα και έχουν χαρακτηριστεί διατηρητέα. Σήμερα ο ΕΙΟ διαθέτει δύο υπερσύχρονα ιπποδρόμια, πλήρως ανακαινισμένα το 2015, συνολικής έκτασης 8.220 m2.
Ο Ε.Ι.Ο. βρίσκεται πάντα στις δύο πρώτες θέσεις στο Πρωτάθλημα Ομίλων, ενώ αναδείχθηκε Πρωταθλητής Όμιλος το 2011 και το 2014. Η ομάδα του περιλαμβάνει πρωταθλητές Ελλάδος στο ατομικό σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, Βαλκανιονίκες και διεθνείς ιππείς με σημαντικές επιτυχίες.

Από το 2015 ο ΕΙΟ παρουσιάζει την ετήσια σειρά αγώνων ΕΙΟ Events που στηρίζεται στην φιλοσοφία “απόλαυση και ποιότητα” για όλους. Πρόκειται για τρεις αγώνες ιππασίας με συγκεκριμένο concept και με κοινό αγωνιστικό πρόγραμμα, που εκτελείται πάντα με συνέπεια. Στόχος των EIO Events είναι η προώθηση του αθλήματος της ιππασίας προσφέροντας άριστες αγωνιστικές συνθήκες για ιππείς και άλογα και ελκυστικό περιβάλλον για χορηγούς και θεατές.

Σημαντική αναγνώριση για τη σειρά αγώνων ιππασίας «ΕΙΟ EVENTS» αποτέλεσε η βράβευση στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης «EVENT AWARDS 2016». Μεταξύ εκατοντάδων υποψηφιοτήτων επαγγελματικών events σε διαφορετικές κατηγορίες, στην κατηγορία «Αθλητικές εκδηλώσεις» η σειρά αγώνων «ΕΙΟ ΕVENTS 2015» απέσπασε Bronze Award. Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών όλου του σωματείου και της Οργανωτικής Επιτροπής και επιβεβαίωση του στόχου που είχαν θέσει για άρτια διοργάνωση αγώνων και δημιουργία ενός ποιοτικού αθλητικού προϊόντος που θα κάνει το άθλημα της ιππασίας ελκυστικό στο ευρύτερο κοινό, σε χορηγούς και σε υποστηρικτές.

Στο http://www.eioevents.com υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τους αγώνες, ενημερώσεις, παραλειπόμενα, φωτογραφίες, συνεντεύξεις και ιστορικά στοιχείa.

Η ομάδα του ΕΙΟ
Ελληνικός Ιππικός Όμιλος
Παραδείσου 18, 15125 - Μαρούσι
Tηλ.: + 30 210 6812506
site: www.eio.org.gr
e-mail: info@eio.org.gr

Προσφορες

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?