Η Εταιρεία μας

Η εταιρία Παζαρόπουλος έχει ένα μοναδικό τρόπο να εξελίσσεται συνέχεια, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους εσάς που μας «προτρέπετε» με την εμπιστοσύνη σας να υλοποιούμε νέες ιδέες, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Για το λόγο αυτό διευρύναμε τον αριθμό των καταστημάτων μας, ιδρύοντας τη 2η κάθετη μονάδα FORD 5.500 τ.μ . στη Λ. Κύμης και Βυζαντίου 1 στη Νέα Ιωνία.

Σε συνδυασμό με το ήδη υπάρχον σημείο εξυπηρέτησης, στην Π.Ράλλη 85 & Κηφισού, μπορείτε να επιλέξετε το πλησιέστερο σε εσάς.

Η επιλογή ενός αυτοκινήτου συνοδεύεται από τα προνόμια του after sales services που μόνο το όνομα Παζαρόπουλος μπορεί να προσφέρει.

Η εταιρία FORD Παζαρόπουλος, μέλος του επίσημου δικτύου επισκευαστών FORD, με την μακρόχρονη πορεία και εμπειρία της στο χώρο του αυτοκινήτου, προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε σε απίστευτα χαμηλές τιμές SERVICE.

Βασικό στόχο της εταιρίας μας αποτελεί η καλή συντήρηση του αυτοκινήτου σας και η διατήρηση του στην αρχική του κατάσταση. Στις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας χρησιμοποιούμε γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ, τα οποία έχουν μελετηθεί και κατασκευαστεί, εξασφαλίζοντας έτσι την ασφαλέστερη μετακίνηση για εσάς και τους συνεπιβάτες σας.

Επίσης είμαστε δίπλα σας να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη του αυτοκινήτου σας σε εργασίες φανοποιείου και βαφείου προσφέροντας 5ετή εγγύηση εργασιών.

Όλες οι υπηρεσίες φανοποιείας και βαφής ακολουθούν τις Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές ώστε να εξασφαλίζεται:
• το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα με την τέλεια αποκατάσταση,
• η ασφάλεια με την άριστη λειτουργία σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του αυτοκινήτου σας και
• η αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου σας.

Με βασικά εργαλεία την τεχνογνωσία, τον εξοπλισμό και τις υπερσύγχρονες και άνετες εγκαταστάσεις μας είμαστε κοντά σας για την απόλυτη ικανοποίηση σας. Απολαύστε τα μοναδικά προνόμια που μόνο εμείς προσφέρουμε.

Tο άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας, θα σας βοηθήσει στην επιλογή του αυτοκινήτου της αρεσκείας σας, ενώ το άψογο service και το πλήρως οργανωμένο τμήμα ανταλλακτικών θα προσφέρουν τεχνολογική υπεροχή στο αυτοκίνητό σας.

Το τμήμα πωλήσεων είναι κοντά σας για να γνωρίσετε όλα τα μοντέλα, να ενημερωθείτε για τις τιμές, τον εξοπλισμό και για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα πάντα με τη βοήθεια των εξειδικευμένων συμβούλων πωλήσεων. Οι ίδιοι θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει δίνοντάς σας την ευκαιρία να οδηγήσετε το μελλοντικό σας αυτοκίνητο.

FORD Pazaropoulos, Επιβατικά, Επαγγελματικά αυτοκίνητα Ford στην Ελλάδα, Αγορά, Επισκευή, Service, Υγραεριοκίνηση, Συνεργείο, Μεταχειρισμένα, Fiesta, Focus, Mondeo, Ka, Kuga, Cmax, Smax, Transit, Ranger, After sales FORD Pazaropoulos, Επιβατικά, Επαγγελματικά αυτοκίνητα Ford στην Ελλάδα, Αγορά, Επισκευή, Service, Υγραεριοκίνηση, Συνεργείο, Μεταχειρισμένα, Fiesta, Focus, Mondeo, Ka, Kuga, Cmax, Smax, Transit, Ranger, After sales

Προσφορες

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?