Νέο Ford B-MAX

Νέο Ford B-MAX

2014-03-04 10:35:50

FORD Pazaropoulos, Επιβατικά, Επαγγελματικά αυτοκίνητα Ford στην Ελλάδα, Αγορά, Επισκευή, Service, Υγραεριοκίνηση, Συνεργείο, Μεταχειρισμένα, Fiesta, Focus, Mondeo, Ka, Kuga, Cmax, Smax, Transit, Ranger, After sales


Τιμές εκδόσεων

B-MAX Ambiente από 13.115 €
B-MAX Titanium από 15.610 €
B-MAX Trend από 14.480 €

Εκτός από το μοναδικό του design, το B-MAX διαθέτει ένα πλήθος από τεχνολογικά χαρακτηριστικά που διευκολύνουν την οδήγηση και την κάνουν πιο απολαυστική και αποτελεσματική. Για παράδειγμα, το σύστημα Active City Stop συμβάλλει στην αποφυγή των συγκρούσεων σε χαμηλές ταχύτητες, φρενάροντας αυτόματα για εσάς, εάν χρειάζεται. Επίσης, με το Ford SYNC μπορείτε να ελέγχετε τη μουσική και το κινητό σας με απλές φωνητικές εντολές. Τέλος, ο κορυφαίος βενζινοκινητήρας 1.0L EcoBoost παράγει ισχύ ανάλογη με αυτή ενός κινητήρα 1,6L, ενώ διαθέτει την καλύτερη οικονομία καυσίμου στην κατηγορία του.

Με το έξυπνο σύστημα θυρών έχετε κορυφαία στην κατηγορία πρόσβαση στο χώρο του εσωτερικού. Το απόλυτα ευέλικτο, αλλά ταυτόχρονα προηγμένο εσωτερικό, κάνουν το Β-ΜΑΧ να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα οχήματα της κατηγορίας του.

Το Β-ΜΑΧ διευκολύνει και κάνει πιο απολαυστική την οδήγηση στην πόλη, χάρη στα προηγμένα συστήματα τεχνολογίας υποβοήθησης της οδήγησης και ένα πλήθος χαρακτηριστικών που ενδεχομένως δεν θα περιμένατε σε ένα αυτοκίνητο της κατηγορίας του. Σε συνδυασμό με το μοναδικό σύστημα θυρών, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που ανταποκρίνεται σε όλες τις ποικίλες απαιτήσεις και ανάγκες του σύγχρονου οδηγού.

Με τη σειρά διαθέσιμων κινητήρων και κιβωτίων ταχυτήτων στο Β-ΜΑΧ μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας συνδυασμό ισχύος και οικονομίας. Ξεχωρίζουν ο καινούργιος βραβευμένος βενζινοκινητήρας 1.0L EcoBoost, ο οποίος διαθέτει την ισχύ ενός κινητήρα 1.6L με κορυφαία στην κατηγορία του οικονομία καυσίμου, καθώς και ο βελτιωμένος πετρελαιοκινητήρας 1.6L TDCi. Το Β-ΜΑΧ διαθέτει επίσης μια σειρά από έξυπνα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις και την αποδοτικότητα των κινητήρων του.

Το B-MAX, εξοπλισμένο με ένα πλήθος προηγμένων τεχνολογιών ασφάλειας, απέσπασε 5 αστέρια Euro NCAP σημειώνοντας 83% στη συνολική ασφάλεια, με 93% στην ασφάλεια των ενηλίκων επιβατών και 84% στην ασφάλεια των παιδιών. Τα χαρακτηριστικά προστασίας του οχήματος είναι εξίσου προηγμένα, και σε αυτά περιλαμβάνεται και το σύστημα Global Closing, με το οποίο μπορείτε να απασφαλίσεστε και να κλειδώσετε όλες τις πόρτες και να ανοίξετε και κλείσετε τα παράθυρα με τηλεχειρισμό, από το κλειδί σας.

Προσφορες

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?