Νέο Ford Ka

Νέο Ford Ka

2014-03-04 10:37:17

 FORD Pazaropoulos, Επιβατικά, Επαγγελματικά αυτοκίνητα Ford στην Ελλάδα, Αγορά, Επισκευή, Service, Υγραεριοκίνηση, Συνεργείο, Μεταχειρισμένα, Fiesta, Focus, Mondeo, Ka, Kuga, Cmax, Smax, Transit, Ranger, After sales

Τιμές εκδόσεων

Ka Grand Prix από 14065 €
Ka Titanium από 12180 €
Ka Trend Plus από 11445 €
Κα Titanium Plus από 12755 €

 

Δυναμικό και στυλάτο το Ford Ka ξεχωρίζει με την παρουσία του.

Το εσωτερικό του Ford Ka διαθέτει ένα πλήθος μοδάτων χαρακτηριστικών σχεδίασης τα οποία θα σας κάνουν να νιώθετε σαν το σπίτι σας.

Η νέα τάση της μόδας λέγεται Ford Grand Prix

MP3 και υποδοχή USB

Συνδέστε τη συσκευή αναπαραγωγής σας MP3 και μπορείτε να έχετε απευθείας πρόσβαση σε αυτήν μέσω του βύσματος AUX ή μέσω της θύρας USB.

Σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα (HLA)
Ξεχάστε το επικίνδυνο ξεκίνημα στην ανηφόρα: το σύστημα αυτό κρατάει το αυτοκίνητο ακίνητο, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το χειρόφρενο (με προαιρετικό εξοπλισμό ESP).

Bluetooth® με Voice Control

Είναι ο πιο έξυπνος τρόπος για να μείνετε συντονισμένοι και να κρατάτε επαφή, χρησιμοποιώντας τη φωνή σας για να ελέγξετε το ηχοσύστημα ή για να πραγματοποιήσετε τηλεφωνικές κλήσεις με ανοιχτή ακρόαση.

Η ασφάλεια πάνω από όλα

Η εξαιρετική οδική συμπεριφορά του Ka μπορεί να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας (ESP) που αποτρέπει σπιναρίσματα και ντεραπαρίσματα σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης.

Σταθερά και σίγουρα

Το Ka διαθέτει πλούσια τεχνολογία για ασφαλή, σίγουρη και σταθερή οδική συμπεριφορά σε όλες τις συνθήκες. Το νέο σύστημα ανάρτησης καθώς και το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των φρένων (ABS) με ηλεκτρονική κατανομή πέδησης (EBD) είναι στάνταρ.

Παιδικά καθίσματα ISOFIX

Διατίθενται υποδοχές ISOFIX για την τοποθέτηση παιδικών καθισμάτων, ώστε και οι μικροί επιβάτες σας να απολαμβάνουν την ίδια ασφάλεια που απολαμβάνετε κι εσείς (μέρος προαιρετικού πακέτου).

Προσφορες

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?