Νέο Ford Ranger

Νέο Ford Ranger

2014-03-05 08:55:13

FORD Pazaropoulos, Επιβατικά, Επαγγελματικά αυτοκίνητα Ford στην Ελλάδα, Αγορά, Επισκευή, Service, Υγραεριοκίνηση, Συνεργείο, Μεταχειρισμένα, Fiesta, Focus, Mondeo, Ka, Kuga, Cmax, Smax, Transit, Ranger, After sales

Το πιο πρόσφατο μοντέλο είναι πιο δυνατό από ποτέ, χάρη στη νέα σειρά προηγμένων πετρελαιοκινητήρων. Σας βοηθάει να μεταφέρετε ωφέλιμο φορτίο έως και 1.336 κιλά και να ρυμουλκήσετε έως 3.350 κιλά. Ταυτόχρονα, οι κινητήρες αυτοί προσφέρουν βελτιωμένη οικονομία καυσίμου και συμμορφώνονται με τα πρότυπα εκπομπών καυσαερίων Euro Stage V. Το νέο Ranger είναι επίσης το πρώτο φορτηγάκι στην ιστορία το οποίο συγκέντρωσε τη μέγιστη βαθμολογία 5 αστέρων Euro NCAP όσον αφορά την ασφάλεια.

Το νέο Ranger διαθέτει ένα κορυφαίο στην κατηγορία του πακέτο ασφάλειας, το οποίο περιλαμβάνει τα πάντα, από στάνταρ αερόσακους για τον οδηγό και το συνοδηγό, πλευρικούς αερόσακους και αερόσακους κεφαλής και αερόσακο γονάτων του οδηγού έως και το προηγμένο ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας (ESP). Γι' αυτό το λόγο είναι και το πρώτο φορτηγάκι στην ιστορία το οποίο συγκέντρωσε τη μέγιστη βαθμολογία 5 αστέρων Euro NCAP. Διαθέτει επίσης ένα ολοκληρωμένο πακέτο μέτρων προστασίας.

Το νέο Ranger διαθέτει τα κατάλληλα τεχνολογικά συστήματα που σας βοηθούν να αντεπεξέλθετε τόσο στις αντίξοες συνθήκες εκτός δρόμου όσο και στις συνθήκες μεγάλης κίνησης στην πόλη. Από την άλλη, διαθέτει επίσης χαρακτηριστικά που έχουν απλά σχεδιαστεί για πιο άνετη και πιο ξεκούραστη οδήγηση.

Το νέο Ranger διαθέτει νέα βελτιωμένη σειρά κινητήρων, οι οποίοι προσφέρουν περισσότερη ισχύ και βελτιωμένη οικονομία καυσίμου. Και όταν επιτυγχάνεται μεγαλύτερη οικονομία, επιτυγχάνονται και χαμηλότερες εκπομπές: το όχημα παράγει μόνο 192 γρ./χλμ. σε CO2

Το νέο Ranger διαθέτει κορυφαίο στην κατηγορία του ωφέλιμο φορτίο και δυνατότητα ρυμούλκησης, καθώς και ένα πλήθος χαρακτηριστικών και αξεσουάρ για τη διαχείριση κάθε φορτίου, γι' αυτό και αποτελεί μια πρακτική επιλογή. Επίσης, χάρη στο καινούργιο χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας, είναι επίσης ένα οικονομικό αυτοκίνητο.

Το νέο Ranger διαθέτει ακόμα πιο αεροδυναμικό αμάξωμα. Αυτό χαρίζει ακόμα πιο μοντέρνα εμφάνιση στο όχημα, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι βελτιώνει σημαντικά την οικονομία καυσίμου. Το εσωτερικό είναι πιο άνετο από ποτέ, ενώ ταυτόχρονα είναι ανθεκτικό, ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για ένα φορτηγάκι.

Προσφορες

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?