Νέο Transit Bus

Νέο Transit Bus

2014-03-05 09:02:11

FORD Pazaropoulos, Επιβατικά, Επαγγελματικά αυτοκίνητα Ford στην Ελλάδα, Αγορά, Επισκευή, Service, Υγραεριοκίνηση, Συνεργείο, Μεταχειρισμένα, Fiesta, Focus, Mondeo, Ka, Kuga, Cmax, Smax, Transit, Ranger, After sales

 

Τιμές εκδόσεων

Transit Minibus 14-θέσιο από 33100 €

Transit Minibus 17-θέσιο από 39000 €

 

Το νέο Ford Transit Bus προσφέρει τόσο στον οδηγό όσο και στους επιβάτες εξαιρετικά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας, ανάλογα επιβατικού αυτοκινήτου. Διαθέτει αξιοπιστία και ακρίβεια στην οδική του συμπεριφορά, ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες και με όλες τις θέσεις κατειλημμένες. Αυτό οφείλεται στα αναμορφωμένα συστήματα διεύθυνσης και ανάρτησης και το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος (ABS) των φρένων. Το επιβλητικό και μοντέρνο εξωτερικό είναι ιδιαίτερα ενισχυμένο, προσφέροντας περιμετρική παθητική προστασία. Το Transit Bus διαθέτει αρκετή ευελιξία για να μπορεί να εξυπηρετήσει εκδόσεις των 14 και 17 θέσεων.

Εσωτερικό

Το εσωτερικό το νέου Transit Bus διακρίνεται για την ευρυχωρία του. Μπορεί να μεταφέρει ομάδες σχεδόν κάθε μεγέθους σε ένα φωτεινό, ευρύχωρο και ασφαλές περιβάλλον. Κάθε μοντέλο της σειράς καλύπτει μια εκπληκτική γκάμα standard εξοπλισμού, όπως κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά εμπρός παράθυρα, ABS καθώς και αερόσακο οδηγού.

Μοντέλα

Διατίθενται μοντέλα των 14 και 17 θέσεων, καθένα από τα οποία απολαμβάνει ιδιαίτερη φήμη για την αξιοπιστία, την άνεση, την κορυφαία στην κατηγορία του ασφάλεια και την εξαιρετική οδική συμπεριφορά του. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων σύστημα αντιμπλοκαρίσματος (ABS) των φρένων καθώς και αερόσακο οδηγού. Όσο για την άνεση, υπάρχει για επιλογή μια σειρά από προαιρετικά ηχοσυστήματα CD, θερμαινόμενο παρμπρίζ Quickclear, αθόρυβο σύστημα θέρμανσης και ηλεκτρικούς καθρέφτες.

Προδιαγραφές

Δείτε, λοιπόν, από κοντά τα στοιχεία και τις προδιαγραφές του Ford Transit Bus. Ελέγξτε τις διαστάσεις, τα βάρη και τα φορτία, τα στοιχεία των κινητήρων και τα βασικά χαρακτηριστικά ολόκληρης της γκάμας.

Άνεση και έλεγχος

Το θαυμάσιο σαλόνι της καμπίνας του νέου Ford Transit, ανάλογο ενός επιβατικού αυτοκινήτου, έρχεται να συμπληρώσει με ιδανικό τρόπο το δυναμικό εξωτερικό του στιλ. Το νέο δίχρωμο ταμπλό δίνει στην καμπίνα μια αίσθηση πολυτέλειας και φωτεινότητας, ενώ βρίθει από πρωτοποριακές και πρακτικές αποθηκευτικές λύσεις. Ευδιάκριτα όργανα και εύχρηστα χειριστήρια έρχονται να κάνουν τη ζωή σας πίσω από το τιμόνι πιο χαλαρή και ευχάριστη, ενισχύοντας το υψηλό επίπεδο ποιότητας και κατασκευαστικής αρτιότητας που κυριαρχεί σε ολόκληρο το όχημα.

Παραπάνω από μια απλή καμπίνα

Καθίστε μέσα στο νέο Ford Transit Βus και σύντομα θα καταλάβετε ότι δεν πρόκειται για μια απλή καμπίνα. Είναι ένας χώρος διαμορφωμένος σαν κινητό γραφείο, που προσφέρει την ευρυχωρία και την άνεση που χρειάζεστε για να διεκπεραιώσετε τις εργασίες της ημέρας.

Αποθηκευτικοί χώροι

Το ταμπλό περιλαμβάνει δύο μεγάλους καλυπτόμενους αποθηκευτικούς χώρους, ενώ ο χώρος εμπρός από τον οδηγό περιλαμβάνει εύχρηστη πρίζα 12V. Μια χρήσιμη θήκη στη μέση του ταμπλό είναι ιδανική για μπλοκ και ντοσιέ, ενώ από πάνω υπάρχει μια πρωτοποριακή επιφάνεια εργασίας που διπλώνει και διαθέτει και δύο ποτηροθήκες. Τέλος, για πρώτη φορά στην κατηγορία, το βαθύ και ευρύχωρο ντουλάπι του ταμπλό περιλαμβάνει υποδοχή κρεμαστών φακέλων Α4.

Προσφορες

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?