Οικονομική συντήρηση Ford Motorcraft 3+

Ποιοτική φροντίδα σε ελκυστικές τιμές για όλα τα αυτοκίνητα Ford ηλικίας 3 ετών και άνω.

Το Ford σας μπορεί να μεγάλωσε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το φροντίζετε λιγότερο. Μπορεί να σημαίνει, όμως, ότι αναζητάτε καλύτερες προσφορές για τη συντήρηση και τις επισκευές του.

Το πρόγραμμα “Οικονομικής Συντήρησης Ford Motorcraft 3+” σας προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα που θα περιμένατε για το Ford σας, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σας εξασφαλίζει ένα σύνολο παροχών, όπως γνήσια ανταλλακτικά Ford, επαγγελματική εξυπηρέτηση από τους άρτια εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους Τεχνικούς Συμβούλους και Μηχανικούς μας, καθώς και υψηλής ποιότητας φροντίδα των οχημάτων με την  εγγύηση καλύτερης τιμής. Οι τιμές περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, εργασία και ΦΠΑ – ώστε να γνωρίζετε πάντα εκ των προτέρων τι χρειάζεται να πληρώσετε χωρίς εκπλήξεις.

Οι προσφορές του πακέτου οικονομικής συντήρησης Ford Motorcraft 3+ παρέχουν τη δυνατότητα για οικονομικό service, αλλαγή ελαστικών, έλεγχο καυσαερίων, προετοιμασία για ΚΤΕΟ και κοινές επισκευές. Ουσιαστικά, όλα όσα χρειάζεστε για να διατηρείτε το Ford σας σε καλή κατάσταση, αλλά με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Το πρόγραμμα οικονομικής συντήρησης Ford Motorcraft 3+ συνοπτικά σας παρέχει:

  • Ford Motorcraft Service 3+ με λιανική τιμή συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ:
    100€ (για όλα τα επιβατικά οχήματα) και
    115€ (για όλα τα επαγγελματικά οχήματα) άνω τριετίας
  • Πακέτα Ford Motorcraft για συχνές επισκευές
  • Επιλογές για αντικατάσταση ελαστικών Ford
  • Δωρεάν έλεγχο ΚΤΕΟ, προετοιμασία και διεκπεραίωση

Ford Motorcraft Service 3+

FORD Pazaropoulos, Επιβατικά, Επαγγελματικά αυτοκίνητα Ford στην Ελλάδα, Αγορά, Επισκευή, Service, Υγραεριοκίνηση, Συνεργείο, Μεταχειρισμένα, Fiesta, Focus, Mondeo, Ka, Kuga, Cmax, Smax, Transit, Ranger, After salesΠρόκειται για ένα Service με μειωμένο κόστος, αλλά χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Περιλαμβάνει ελαφρά συντήρηση του Ford σας (ηλικίας 3 ετών και άνω) από τους άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς μας, οι οποίοι γνωρίζουν το αυτοκίνητό σας καλύτερα από τον καθένα έχοντας πρόσβαση σε όλα τα τελευταία διαγνωστικά εργαλεία της Ford. Επιπλέον, ένας έλεγχος ασφαλείας από εμάς μπορεί να αποτρέψει απρόβλεπτες καταστάσεις πριν δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα. Το Ford Service Motocraft 3+ περιλαμβάνει επίσης αλλαγή λαδιού, φίλτρου λαδιού, καθώς και αλλαγή φίλτρου καμπίνας, με τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών Ford.

Η λιανική τιμή συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ είναι 100€ για όλα τα επιβατικά οχήματα 3 ετών και άνω, ενώ αντίστοιχα είναι 115€ για όλα τα επαγγελματικά οχήματα 3 ετών και άνω.

Στις τιμές αυτές περιλαμβάνονται:

  • Εξαργύρωση € 30 Ν€ΧΤ και υπόσχεση €7 για τις επόμενες επισκέψεις.

 

Πακέτα Ford Motocraft για συχνές επισκευές

FORD Pazaropoulos, Επιβατικά, Επαγγελματικά αυτοκίνητα Ford στην Ελλάδα, Αγορά, Επισκευή, Service, Υγραεριοκίνηση, Συνεργείο, Μεταχειρισμένα, Fiesta, Focus, Mondeo, Ka, Kuga, Cmax, Smax, Transit, Ranger, After salesΟρισμένες επισκευές είναι συχνότερες από άλλες. Για τον λόγο αυτό διαθέτουμε πακέτα που περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, εργασία και ΦΠΑ. Όχι μόνο είναι ποιοτικά και εξυπηρετικά, αλλά διατίθενται και σε προσιτές και διαφανείς τιμές, χωρίς εκπλήξεις και κρυμμένα κόστη.

 

Προσφορές ελαστικών Ford

FORD Pazaropoulos, Επιβατικά, Επαγγελματικά αυτοκίνητα Ford στην Ελλάδα, Αγορά, Επισκευή, Service, Υγραεριοκίνηση, Συνεργείο, Μεταχειρισμένα, Fiesta, Focus, Mondeo, Ka, Kuga, Cmax, Smax, Transit, Ranger, After salesΜην παραμελείτε τα ελαστικά σας. Βασίζεστε σε αυτά για να κινείστε με ασφάλεια στο δρόμο. Μπορείτε να επιλέξετε από την ευρεία γκάμα ελαστικών που προσφέρονται μέσω του πακέτου Ford Motorcraft. Πλέον, με το πρόγραμμα Ford Motorcraft, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι απολαμβάνετε ποιότητα και αξιοπιστία σε εξαιρετικές τιμές. Για τιμές σχετικά με το δικό σας Ford, πατήστε εδώ. Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες από τις παρεχόμενες τιμές ανά μοντέλο, ελαστικό και διάσταση:

Οι τιμές είναι τελικές λιανικής ανά ελαστικό - συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, τοποθέτησης & ζυγοστάθμισης.

Ford Motorcraft ΚΤΕΟ (παρέχεται Δωρεάν*)

FORD Pazaropoulos, Επιβατικά, Επαγγελματικά αυτοκίνητα Ford στην Ελλάδα, Αγορά, Επισκευή, Service, Υγραεριοκίνηση, Συνεργείο, Μεταχειρισμένα, Fiesta, Focus, Mondeo, Ka, Kuga, Cmax, Smax, Transit, Ranger, After salesΈλεγχος προετοιμασίας για ΚΤΕΟ από τη Ford Παζαρόπουλος. Ο δωρεάν έλεγχος που πραγματοποιείται από εμάς στο όχημά σας, διασφαλίζει όλες τις απαιτήσεις για να περάσει από έλεγχο ΚΤΕΟ. Έτσι, αν χρειαστεί, θα σας ενημερώσουμε για όλες τις απαραίτητες επισκευές που τυχόν απαιτούνται, ώστε να αποφύγετε την ταλαιπωρία και τα έξοδα ενός επανελέγχου.

Κλείστε τώρα την προσφορά του πακέτου οικονομικής συντήρησης Ford Motorcraft 3+ που σας ενδιαφέρει στην Ford Παζαρόπουλος!

Γιατί έτσι είναι οι φίλοι!

Προσφορες

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?