Skip links

Γνήσια ανταλλακτικά Ford

Για να μην πέσετε σε απομιμήσεις, γνήσια ανταλλακτικά Ford.

Εγγύησης Καλύτερης Τιμής

Η Ford Pazaropoulos σας προσφέρει την καλύτερη τιμή για τις εργασίες και τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν στο Ford σας και εγγυάται γι’ αυτό.

Γνήσια ανταλλακτικά Ford

Προσοχή στις απομιμήσεις

Κατασκευάζουμε τα ανταλλακτικά μας με τα ίδια υψηλά στάνταρ που κατασκευάζουμε και τα αυτοκίνητά μας. Έχοντας πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή αυτοκινήτων, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να κρατήσετε το Ford σας 100% Ford για δική σας ασφάλεια αλλά και των επιβατών σας. Για να μην πέσετε λοιπόν σε απομιμήσεις, γνήσια ανταλλακτικά Ford.

Ασφάλεια

Έχουμε φροντίσει ώστε το Ford σας να παρέχει κορυφαία προστασία τόσο στους επιβαίνοντες, όσο και στους πεζούς. Γι’ αυτό τα γνήσια ανταλλακτικά Ford είναι σχεδιασμένα, κατασκευασμένα και δοκιμασμένα για να ικανοποιούν ή να υπερβαίνουν τους ισχύοντες κανονισμούς και πρότυπα ασφαλείας. Για παράδειγμα, ανεξάρτητα συγκριτικά τεστ που έγιναν από τον MIRA (Motor Industry Research Association) για λογαριασμό της Ford Ευρώπης το 2006, έδειξαν ότι, αν παρασύρετε έναν πεζό, ο κίνδυνος τραυματισμού του είναι έως 17% μεγαλύτερος με τις απομιμήσεις καπό που δοκιμάστηκαν, σε σύγκριση με το γνήσιο ανταλλακτικό της Ford.

Προδιαγραφές

Όλα τα εξαρτήματα του Ford σας είναι σχεδιασμένα να συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους για ιδανική απόδοση, απόλυτη άνεση και μέγιστη οικονομία καυσίμου. Το ίδιο ισχύει και για τα γνήσια ανταλλακτικά Ford αφού κατασκευάζονται με τις ίδιες προδιαγραφές όπως και τα εργοστασιακά τοποθετημένα εξαρτήματα.

Ποιότητα

Τα υψηλά στάνταρ σχεδιασμού και κατασκευής που έχουν να επιδείξουν τα γνήσια ανταλλακτικά Ford, τους εξασφαλίζουν άψογη εφαρμογή και φινίρισμα, αξιοπιστία και απόδοση. Είναι σχεδιασμένα να ταιριάζουν άψογα χωρίς να πιέζονται, χωρίς κενά ή παραμορφώσεις, με το ίδιο φινίρισμα όπως και τα εξαρτήματα παραγωγής.

Αξία

Κρατήστε το Ford σας 100% Ford για να μπορέσετε να το πουλήσετε πιο εύκολα. Αν θελήσετε να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας, οι υποψήφιοι αγοραστές θα ακούσουν με ικανοποίηση ότι έχετε χρησιμοποιήσει μόνο γνήσια ανταλλακτικά Ford. Μια εξασφάλιση, για την οποία ευχαρίστως θα πληρώσουν επιπλέον.

Επωνυμία

Μπορείτε να ξεχωρίσετε ένα γνήσιο ανταλλακτικό Ford από την επωνυμία. Το εύκολα αναγνωρίσιμο λογότυπό μας βρίσκεται συνήθως σε εμφανή θέση.

Εγγύηση

Για το σέρβις, τις επισκευές, τις εργασίες φανοποιίας ή την επιλογή αξεσουάρ Ford, η εγγύηση Ford σας δίνει απόλυτη σιγουριά. Όλες οι επισκευές εκτελούνται σύμφωνα με τα υψηλότερα ποιοτικά στάνταρ. Επιπλέον, αν αποφασίσετε να πουλήσετε το Ford σας, η εγγύηση μεταβιβάζεται και συνεχίζεται σε όφελος του νέου ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Η εγγύηση αμαξώματος κατά της διάτρησης συνεχίζει να ισχύει για ολόκληρο το αυτοκίνητο, μόνο αν στις επισκευές χρησιμοποιούνται αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά Ford.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Γνήσια ανταλλακτικά Ford - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Πολιτική της New Motion Pazaropoulos και της Ford είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τα τεχνικά στοιχεία,  τις προδιαγραφές, τα χρώματα και τις τιμές των μοντέλων και των προϊόντων που παρουσιάζονται και περιγράφονται στην παρούσα διαδικτυακή έκδοση, χωρίς προειδοποίηση. Οι εικόνες μπορεί να διαφέρουν, επειδή έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, επομένως, η σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά της τελική έκδοσης μπορεί να διαφέρουν από διάφορες απόψεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο