Επισκόπηση μοντέλου

Η συναρπαστική έκδοση του Focus, το Focus ST ενσαρκώνει με ιδανικό τρόπο τη φιλοσοφία της Ford στην κατηγορία των σπορ αυτοκίνητων.

Δοκιμασμένες επιδόσεις σε συνδυασμό με εξαιρετική αποδοτικότητα, προηγμένα τεχνολογικά συστήματα και σχεδίαση τελευταίας τεχνολογίας: το νέο Focus ST τα συνδυάζει όλα αυτά σε ένα  μοναδικό πακέτο.

Το επιβλητικό προφίλ του νέου Focus ST που αγκαλιάζει το δρόμο και το τολμηρό στιλ του δηλώνουν ξεκάθαρα την πρόθεσή του. Τα χαρακτηριστικά του όπως το ανάγλυφο καπό, οι λεπτοί προβολείς και η διπλή κεντρική εξαγωνική εξάτμιση του προσφέρουν μια χαρακτηριστική εμφάνιση. Η έξυπνη σχεδίαση, η οποία έχει αγωνιστικές αναφορές, βελτιώνει επίσης τις επιδόσεις, την αεροδυναμική, την άντωση και το κράτημα του αυτοκινήτου.

Το νέο Focus ST μπορεί να φορέσει το δίλιτρο βενζινοκινητήρα EcoBoost με 250 ίππουςή το νέο δίλιτρο TDCi με ιπποδύναμη 185PS.

Και οι δύο προσφέρουν έναν ανεπανάληπτο συνδυασμό επιδόσεων και αποδοτικότητας. Έτσι, μπορείτε να έχετε ένα προσιτό κόστος λειτουργίας ενώ ταυτόχρονα να απολαμβάνετε τα επίπεδα ισχύος και επιδόσεων του ST.