Παρουσιάζουμε την επόμενη γενιά Ford Performance. Το ολοκαίνουργιο Ford Puma ST είναι το πρώτο μας SUV υψηλών αποδόσεων στην Ευρώπη, το οποίο δημιουργήθηκε με το χαρακτηριστικό DNA της σειράς Ford ST που κάνει την οδήγησή διασκεδαστική.

Ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας Ford EcoBoost 1,5 λίτρων προσφέρει 200 ίππους με ροπή 320 Nm.

Το Puma ST μπορεί να φτάσει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 6,7 δευτερόλεπτα. Συνδυάζοντας την καθημερινή πρακτικότητα ενός αστικού SUV, με την απόλυτη απόλαυση ενός οχήματος Ford Performance.

Με τέσσερις επιλέξιμες λειτουργίες οδήγησης, σπορ ανάρτηση, επιθετικό αεροδυναμικό σχεδιασμό, εντυπωσιακές ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών και το χαρακτηριστικό στιλ ST – αυτό είναι ένα Ford Puma κατασκευασμένο για την απόλυτη οδηγική εμπειρία.

Οδηγική εμπειρία

Κατασκευασμένο για την καθαρή απόλαυση της οδήγησης. Το νέο Puma ST προσφέρει βέλτιστη ισορροπία ανάμεσα στις συναρπαστικές επιδόσεις και την ξεχωριστή αποδοτικότητα. Ο ισχυρός κινητήρας turbocharged Ford EcoBoost 1,5 λίτρων αποδίδει 200 ίππους, με ροπή 320 Nm, και φτάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 6,7 δευτερόλεπτα.

Έξυπνη χρήση του χώρου

Ο χώρος φόρτωσης του Puma ST ενσωματώνει έναν πρωτοποριακό, νέο χαμηλότερο χώρο φόρτωσης MegaBox. Το MegaBox, όχι μόνο προσφέρει έναν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο 80 λίτρων και μπορεί να χωρέσει αντικείμενα ύψους έως 115 εκατοστών αν χρειαστεί, αλλά διαθέτει επίσης αδιάβροχη επένδυση και στόμιο αποστράγγισης, για να καθαρίζεται εύκολα με νερό και είναι ο ιδανικός χώρος για να αποθηκεύεις βρεγμένες μπότες ή λασπωμένο αθλητικό εξοπλισμό.

 

Η μουσική όπως πρέπει να ακούγεται

Όποια μουσική κι αν προτιμάς, αξίζει να την ακούς έτσι όπως την ονειρεύτηκε ο καλλιτέχνης. Αυτό ακριβώς μπορείς να περιμένεις από το νέο Ford Puma ST. Γιατί; Γιατί διαθέτει ένα ηχοσύστημα B&O. Ένα premium ηχοσύστημα 575 watt, το οποίο έχει σχεδιαστεί και ρυθμιστεί για το Puma από ειδικούς μηχανικούς ήχου της B&O. Αυτό το πλούσιο, ισχυρό σύστημα 10 ηχείων περιλαμβάνει ένα subwoofer έξυπνα ενσωματωμένο στο πίσω διαχωριστικό, έτσι ώστε να μη χάνεται κανένας από τους χώρους φόρτωσης του Puma. Ανέβασε λοιπόν την ένταση και απόλαυσε τα αγαπημένα σου συγκροτήματα και τραγούδια μέσα στην αίθουσα συναυλιών στην οποία έχει μεταμορφωθεί το αυτοκίνητό σου.

Οδήγηση με ασύρματη τεχνολογία Sync 3

Το Ford SYNC 3 είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα με το οποίο μπορείς να παραμένεις συνδεδεμένος και να ελέγχεις το τηλέφωνο, τη μουσική και το σύστημα πλοήγησης χρησιμοποιώντας φυσικές φωνητικές εντολές. Μπορείς ακόμη και να βρεις μια λίστα τοπικών εστιατορίων αναφέροντας απλά τη λέξη "πεινάω". Μπορεί να σου διαβάζει τα μηνύματα κειμένου που λαμβάνεις. Η έγχρωμη οθόνη αφής προσφέρει χειρονομίες "τσιμπήματος και σάρωσης" για εύκολη πλοήγηση. Το SYNC 3 συνδέεται επίσης με το Apple CarPlay ενώ με το AppLink μπορείς να έχεις πρόσβαση σε κάποιες από τις αγαπημένες σου εφαρμογές του smartphone σου.