Η ιστορία από μέσα

Το εσωτερικό του Fiesta ST-Line αντικατοπτρίζει την ξεχωριστή, κομψή εικόνα του αυτοκινήτου. Το ασημί ένθεμα στη λαβή του μοχλού των ταχυτήτων, τα πεντάλ από ανοξείδωτο χάλυβα, η έγχρωμη επίστρωση των κρυστάλλων και το ιδιαίτερο δερμάτινο τιμόνι ST-Line κάνουν το ST-Line να ξεχωρίζει από τα άλλα μοντέλα Fiesta.

Ford Fiesta ST-Line. Ετοιμο για την πίστα.

Το νέο ST-Line διαθέτει την κομψότητα και την πρακτικότητα του Ford Fiesta, με όλη την εντυπωσιακή αισθητική ενός οχήματος επιδόσεων. Πίσω σπόιλερ, κιτ διαμόρφωσης αμαξώματος και μάσκες εμπρός με κυψελοειδές πλέγμα, ζάντες ελαφρού κράματος Rock Metallic, σπορ ανάρτηση και σήματα ST-Line στο εξωτερικό – όλα συμβάλλουν στο μοναδικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου και την εντυπωσιακή ομορφιά του.

Ford Fiesta ST-Line Red & Black. Μοναδική αίσθηση.

Το Red & Black προσφέρει την ίδια δυναμική οδήγηση όπως και το Ford Fiesta ST-Line, αλλά με μια ιδιαιτερότητα που δεν περνά απαρατήρητη. Ο ιδιαίτερος συνδυασμός αμαξώματος σε χρώμα Race Red ή Shadow Black με οροφή και εξωτερικούς καθρέφτες στο αντίθετο χρώμα, σε συνδυασμό με το πλήρες κιτ διαμόρφωσης του αμαξώματος, αναδεικνύουν μια σπορ εικόνα ιδιαίτερου στυλ.