ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ FORD FIESTA ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Πιο πρωτοποριακό στυλ και περισσότερα εξατομικευμένα στοιχεία, ώστε το αυτοκίνητό σας να είναι πραγματικά δικό σας. Περισσότερα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα και περισσότερα μοναδικά χαρακτηριστικά. Η οδήγησή του είναι πιο συναρπαστική από ποτέ.

Το ολοκαίνουργιο Ford Fiesta κυκλοφορεί μεταμορφωμένο και σε νέα έκδοση.  Και όπως θα διαπιστώσετε ανακαλύπτοντας την έξυπνη σχεδίασή του, αυτό το αυτοκίνητο έχει πάρα πολλά να προσφέρει.

Άψογη τεχνολογία που μπορείτε να ελέγχετε με τη φωνή σας

Τα έξυπνα τεχνολογικά συστήματα πρέπει πάντοτε να κάνουν τη ζωή ευκολότερη. Όταν δουλεύουν άνετα στο σπίτι σας, τότε δεν πρέπει να κάνουν το ίδιο και στο αυτοκίνητό σας;

Αυτή είναι η φιλοσοφία που συνοδεύει το Ford SYNC 3, ένα υπερσύγχρονο σύστημα με το οποίο μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι και να ελέγχετε το τηλέφωνο, τη μουσική, το σύστημα πλοήγησης και τον κλιματισμό χρησιμοποιώντας έξυπνες φωνητικές εντολές ή την έγχρωμη οθόνη αφής 8''.

Με το Applink μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε κάποιες από τις αγαπημένες σας εφαρμογές στο smartphone σας, μεταξύ αυτών και το Spotify. Ταυτόχρονα, το Live Traffic σάς βοηθάει να αποφεύγετε την κίνηση και να φτάνετε στον προορισμό σας πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά.

Μπορείτε ακόμη και να καλέσετε μια λίστα τοπικών εστιατορίων αναφέροντας απλά τη λέξη “I’m hungry” (*δεν υποστηρίζεται η Ελληνική γλώσσα) ή με πρόσβαση στον Οδηγό Michelin, που σας βοηθά να επιλέξετε και να κάνετε κράτηση.

Το SYNC 3 δεν είναι το μοναδικό τεχνολογικό σύστημα στο ολοκαίνουργιο Ford Fiesta: το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με πολλά άλλα χαρακτηριστικά και συστήματα τα οποία θα περίμενε κάποιος μόνο σε μεγαλύτερα και πιο ακριβά αυτοκίνητα.

Νέα, μοδάτη εμφάνιση

Το ολοκαίνουργιο Ford Fiesta χρησιμοποιεί όλα όσα γνωρίζετε και αγαπάτε στα Ford Fiesta και τα κάνει ακόμα καλύτερα.

Οι χυτές, ανάγλυφες γραμμές σχηματίζουν ένα αεροδυναμικό αμάξωμα. Επίσης, το όχημα αποπνέει έναν σύγχρονο και κομψό αέρα που θα προσέξετε με το που το αντικρίσετε.

Όσο για το εσωτερικό, αυτό έχει σχεδιαστεί ώστε εσείς και οι επιβάτες σας να απολαμβάνετε κάθε σας στιγμή. Η κομψή εμφάνιση συνδυάζεται με το άνετο περιβάλλον, ενώ η έξυπνη σχεδίαση ανταποκρίνεται σε κάθε σας βλέμμα και άγγιγμα. Ταυτόχρονα, οι μοναδικές λεπτομέρειες συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την εντυπωσιακή ομορφιά.

Χάρη στα αποκλειστικά πακέτα διαμόρφωσης και την εξ ολοκλήρου νέα σειρά από μοντέρνες εμφανίσεις και στυλ, συμπεριλαμβανομένου του σπορτίφ 'ST-Line' και του πολυτελούς 'Vignale', μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αποκλειστικά δικό σας Ford Fiesta.

Η αγαπημένη σας μουσική, όπως πρέπει να την ακούτε

Όποια μουσική κι αν προτιμάτε, αξίζει να την ακούτε έτσι όπως την ονειρεύτηκε ο καλλιτέχνης. Το ολοκαίνουργιο Ford Fiesta σας προσφέρει ακριβώς αυτό.

Γιατί; Γιατί είναι διαθέσιμο με το ηχοσύστημα B&O PLAY.

Αυτό το premium ηχοσύστημα των 675 watt προσφέρει πλούσιο και ισχυρό ήχο μέσω των 10 ηχείων και του woofer και του subwoofer που διαθέτει.

Επίσης, αυτό το προηγμένο τεχνολογικό σύστημα έχει σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και ρυθμιστεί ειδικά για το ολοκαίνουργιο Ford Fiesta από τους ειδικούς ήχου της B&O PLAY.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προσαρμογής, η οποία διαρκεί εκατοντάδες ώρες, αυτοί οι φημισμένοι ειδικοί ρυθμίζουν τον ήχο σύμφωνα με τις ακριβείς απαιτήσεις του αυτοκινήτου. Λαμβάνουν επίσης υπόψη τους τις οδηγικές συνθήκες. Και αυτό διασφαλίζει ότι έχετε παντού την ίδια εξαιρετική ευκρίνεια και ακρόαση.

Ανεβάστε λοιπόν την ένταση και απολαύστε τα αγαπημένα σας συγκροτήματα και τραγούδια μέσα στην αίθουσα συναυλιών στην οποία έχει μεταμορφωθεί το αυτοκίνητό σας.