ΝΕΟ FORD RANGER RAPTOR

Αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο pick-up. Είναι ένα σούπερ pick-up.

Το ολοκαίνουργιο Ranger Raptor έχει κατασκευαστεί από το μηδέν για γρήγορη οδήγηση εκτός δρόμου και με δυνατότητες παντός εδάφους. Δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Σχεδιασμένο για να σας συναρπάσει

Από τη στιγμή που θα καθίσετε στα ειδικά σχεδιασμένα καθίσματα του Raptor, είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο pick-up. Μια σειρά από προηγμένες τεχνολογίες και έξυπνα συστήματα προσφέρουν την απόλυτη οδηγική εμπειρία. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να ενεργοποιήσετε το ισχυρό, νέο Terrain Management System. Υπάρχουν έξι διαφορετικές λειτουργίες, όπου η κάθε μία βελτιστοποιεί τις εντυπωσιακές δυνατότητες του οχήματος σε μία μεγάλη ποικιλία εδαφών: Κανονική λειτουργία, σπορ λειτουργία, λειτουργία για γρασίδι, χαλίκι και χιόνι, λειτουργία για λάσπη και άμμο, και λειτουργία για βράχους. Για μια άγρια εμπειρία εκτός δρόμου, επιλέξτε τη μοναδική λειτουργία Baja.

Απόδοση στα μέτρα σας

Όταν οδηγείτε εκτός δρόμου, κάθε οδόστρωμα απαιτεί διαφορετική προσέγγιση. Για να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες του Raptor, το Terrain Management System, σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε ουσιαστικά την επιτάχυνση του οχήματος, τον έλεγχο πρόσφυσης, την ευαισθησία του τιμονιού, τη συμπεριφορά αλλαγής ταχυτήτων και πολλά άλλα. Επιλέξτε με το πάτημα ενός κουμπιού ανάμεσα σε έξι διαφορετικές λειτουργίες (driving modes), όπου η κάθε μία βελτιστοποιεί τις επιδόσεις του ανάλογα με τον τύπο εδάφους (Normal mode, Sport mode, Grass/Gravel/Snow mode, Mud/Sand mode, Rock mode, Baja mode).

Ανάρτηση ιδανική για αγώνες

Το ολοκαίνουργιο Ford Ranger Raptor διατίθεται με τη θρυλική αγωνιστική ανάρτηση FOX ως στάνταρ εξοπλισμό. Αυτή η βελτιωμένη ανάρτηση είναι κατασκευασμένη για να απορροφά τους έντονους κραδασμούς, εξομαλύνοντας με ευκολία κάθε λακκούβα και αυλάκι.

Αποδίδει σε κάθε οδόστρωμα

Για να οδηγείτε με σιγουριά σε όλες τις συνθήκες και σε όλα τα περιβάλλοντα, το ολοκαίνουργιο Ford Ranger Raptor σάς επιτρέπει να εναλλάσσετε μεταξύ συστημάτων 4WD και 2WD ενώ κινείστε. Έτσι, όταν οδηγείτε με άνεση σε στεγνούς δρόμους, μπορείτε να διατηρείτε το όχημα σε μετάδοση κίνησης 4x2 με μεγαλύτερη αποδοτικότητα καυσίμου. Αλλά μόλις θελήσετε να βγείτε εκτός δρόμου ή οι οδικές συνθήκες επιδεινωθούν, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε σε 4WD για μεγαλύτερο κράτημα και έλεγχο.

Ορίστε το δικό σας όριο ταχύτητας και το Raptor θα το τηρήσει

Με το σύστημα περιορισμού (Speed Limiter), το οποίο είναι ενσωματωμένο στο σύστημα ελέγχου ταχύτητας (cruise control), μπορείτε να ορίσετε τη μέγιστη ταχύτητα που εσείς θέλετε. Στη συνέχεια, το όχημα την τηρεί, ώστε να είστε περισσότερο επικεντρωμένοι στο δρόμο. Αν θελήσετε να επιταχύνετε ή να επιβραδύνετε το όχημά σας πέραν του προκαθορισμένου ορίου, αρκεί απλά να πατήσετε το γκάζι ή το φρένο παρακάμπτοντας έτσι το σύστημα.

Προβολείς που ανάβουν αυτόματα όποτε χρειάζεται

Το νέο Ranger Raptor διαθέτει ισχυρούς προβολείς Xenon που μπορούν να ανιχνεύσουν τις αλλαγές στις συνθήκες φωτισμού. Σε αυτή την περίπτωση, ενεργοποιούνται αμέσως οι αυτόματοι προβολείς, ώστε η οδήγησή σας να είναι πιο εύκολη και ασφαλής.

Σας βοηθά να διατηρείτε το όριο ταχύτητας

Το σύστημα Intelligent Speed Assist εντοπίζει τις οδικές πινακίδες και χρησιμοποιεί τα στοιχεία του συστήματος πλοήγησης για να επιλέξει το όριο ταχύτητας και να ρυθμίσει ανάλογα την ταχύτητά σας1.

Βλέπει τα οδικά σήματα που εσείς μπορεί να μη δείτε

Είτε τα σήματα βρίσκονται στην πλευρά του δρόμου, είτε πάνω από αυτόν, είτε είναι μόνιμα ή προσωρινά, το σύστημα αναγνώρισης οδικών σημάτων μπορεί να τα εντοπίσει. Εικονίδια με το όριο ταχύτητας και σημάνσεις απαγόρευσης προσπέρασης εμφανίζονται στον πίνακα οργάνων και σας προειδοποιούν για τους εκάστοτε οδικούς περιορισμούς.

Κατακτήστε τον κόσμο με άνεση

Εξωτερικά, όλα τα τμήματα του ολοκαίνουργιου Ford Ranger Raptor έχουν κατασκευαστεί ειδικά για να μεγιστοποιούν τις δυνατότητες, την ανθεκτικότητα και τις επιδόσεις εκτός δρόμου. Εσωτερικά, τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα σάς βοηθούν να νιώθετε άνετα και ασφαλείς, καθώς αυξάνουν την αυτοπεποίθησή σας όταν αντιμετωπίζετε την πρόκληση του άγνωστου σε διαδρομές off-road ή απαιτητικά περιβάλλοντα1.

Ασύρματη τεχνολογία SYNC 3

Το σύστημα Ford SYNC 3 ενσωματώνεται απρόσκοπτα με το κινητό σας τηλέφωνο και σας επιτρέπει να ελέγχετε τα πάντα, από τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι το ηχοσύστημα και τη δορυφορική πλοήγηση, μέσω της οθόνης αφής 8" ή με απλές φωνητικές εντολές . Η έγχρωμη οθόνη αφής υποστηρίζει πολλαπλούς χειρισμούς με το χέρι, όπως ‘σάρωση’ και ‘τσίμπημα’ ή ‘τέντωμα’ για ζουμ, ενώ μπορείτε να αναπροσαρμόσετε εικονίδια και φόντο, όπως θα κάνατε σε ένα tablet ή ένα smartphone. Το SYNC 3 συνδέεται επίσης με το Applink μέσω του οποίου ελέγχετε εφαρμογές συμβατές με το SYNC 3.

Ευκολότερη φόρτωση και εκφόρτωση

Το Raptor είναι πλέον διαθέσιμο με πόρτα χώρου αποσκευών Easy Lift. Η έξυπνη σχεδίαση κάνει την πόρτα χώρου αποσκευών του φορτηγού σας να φαίνεται σημαντικά ελαφρύτερη και σας επιτρέπει να την ανοίγετε και να την κλείνετε με ευκολία.

Βάλτε μπροστά το όχημά σας με το πάτημα ενός κουμπιού

Το ολοκαίνουργιο Ranger Raptor ανιχνεύει αυτόματα την παρουσία του μοναδικού τηλεχειριστηρίου, ακόμη κι αν αυτό βρίσκεται μέσα στην τσάντα ή την τσέπη σας. Απλά πατήστε το κουμπί εκκίνησης Ford και ο κινητήρας θα πάρει μπροστά.

Πολλοί εύχρηστοι αποθηκευτικοί χώροι

Κάθε μοντέλο διαθέτει πολλούς έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους. Το μοντέλο Double Cab, για παράδειγμα, διαθέτει δύο μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους κάτω από το κάθισμα, στο πίσω μέρος. Υπάρχουν τρεις τύποι κεντρικής κονσόλας, αναλόγως της καμπίνας που επιλέγετε. Σε αυτές υπάρχουν θήκες κατάλληλες για φαγητό, ποτηροθήκες και θήκες για φιάλες, δίσκοι για μικρά αντικείμενα και χώρος για το κινητό σας. Στο ντουλαπάκι έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε έναν φορητό υπολογιστή 15”, μια κλειστή ομπρέλα και άλλα πολλά.

Ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης

Το νέο Raptor έχει πλήρως ενσωματωμένο σύστημα satnav με έγχρωμη οθόνη 8'' και ήχο DAB. Το σύστημα αποκρίνεται στις πιο πρόσφατες συνθήκες κίνησης ώστε να προσφέρει πιο ακριβείς χρόνους άφιξης και πληροφορίες για το ταξίδι.

Καθαρίστε το παρμπρίζ σας γρήγορα με το Quickclear

Αυτό το έξυπνο χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί για να ξεκινάτε χωρίς καθυστέρηση τα παγωμένα πρωινά. Εσείς απλά πατάτε ένα κουμπί και οι εξαιρετικά λεπτές αντιστάσεις θερμαίνονται ταχύτητα και ξεπαγώνουν ή αποθαμπώνουν το παρμπρίζ και ταυτόχρονα ξεπαγώνουν και τους υαλοκαθαριστήρες.

Πλαϊνοί καθρέπτες που αυτοπροστατεύονται

Για προστασία από τυχαίες ζημιές, οι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες διπλώνουν αυτόματα όταν είστε σταθμευμένοι. Όταν είναι διπλωμένοι, προστατεύουν επίσης τα στιλάτα ενσωματωμένα φλας.

Ford Easy-Fuel, για αλάνθαστο γέμισμα

Με αυτήν τη χρήσιμη τεχνολογία είναι σχεδόν αδύνατο να βάλετε το λάθος καύσιμο στο όχημά σας, πολύ απλά γιατί το λάθος στόμιο δεν μπορεί να χωρέσει. Ακόμα καλύτερα, το Ford Easy-Fuel είναι ένα σύστημα ανεφοδιασμού χωρίς τάπα, το οποίο σημαίνει ότι γλιτώσατε για πάντα από τις βρώμικες τάπες καυσίμου.

Υαλοκαθαριστήρες που προσαρμόζονται αυτόματα στη βροχή

Οι υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρες βροχής ενεργοποιούνται μόλις ανιχνεύσουν σταγονίδια στο παρμπρίζ και στη συνέχεια ρυθμίζουν την ταχύτητά τους ανάλογα με την ένταση της βροχής. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά επίπεδα ευαισθησίας, τα οποία καθορίζουν πόσα σταγονίδια μπορούν να συγκεντρώνονται στο παρμπρίζ πριν τα καθαρίσουν οι υαλοκαθαριστήρες.

Ορίστε την ιδανική θερμοκρασία για εσάς και τον συνοδηγό σας

Με το διζωνικό ηλεκτρονικό σύστημα κλιματισμού με αυτόματο έλεγχο θερμοκρασίας, μπορείτε να επιλέξετε τη θερμοκρασία που επιθυμείτε για εσάς και τον συνοδηγό σας και το σύστημα διατηρεί τη θερμοκρασία αυτή με προηγμένο κλιματισμό.

Κατασκευασμένο για υψηλές αποδόσεις.

Έχοντας εξελιχθεί από την Ford Performance για τους λάτρεις της γρήγορης off-road οδήγησης, το Ranger Raptor θα κυκλοφορήσει με την ισχύ μιας έκδοσης Bi-turbo του κινητήρα 2.0-litre EcoBlue diesel της Ford που αποδίδει 213 ίππους και ροπή 500 Nm και το νέο αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων της μάρκας. Το αποτέλεσμα θα είναι μια απαράμιλλη οδηγική εμπειρία. Επιπλέον τα ειδικά κατασκευασμένα ελαστικά εκτός δρόμου, σας επιτρέπουν να κυριαρχείτε σε όλα τα εδάφη, από ψηλούς αμμόλοφους και πυκνή λάσπη, μέχρι γρήγορες διαβάσεις ποταμών και απότομους ορεινούς δρόμους.

Νέα προηγμένη τεχνολογία κινητήρα

Ο υπερσύγχρονος bi-turbo πετρελαιοκινητήρας EcoBlue 2 λίτρων του ολοκαίνουργιου Ranger Raptor έχει σχεδιαστεί για περισσότερη ισχύ, καλύτερη απόδοση και χαμηλότερες εκπομπές καυσαερίων. Με 213 ίππους και 500 Nm ροπής, αυτός ο κινητήρας θέτει ένα νέο πρότυπο για τις επιδόσεις εκτός δρόμου.

Προηγμένο τεχνολογικό σύστημα ασφαλείας

Είτε ταξιδεύετε σε αυτοκινητόδρομο είτε διασχίζετε ποτάμια, το Raptor είναι εξοπλισμένο με έξυπνα συστήματα ασφαλείας, σχεδιασμένα για να διατηρούν εσάς και τους συνεπιβάτες σας ασφαλείς. Το σύστημα προστασίας από ανατροπή και το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας, σάς βοηθούν να παραμένετε ασφαλείς σε όλες τις συνθήκες. Ενώ το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης και το αυτόνομο σύστημα έκτακτης υποβοήθησης πέδησης, λειτουργούν δραστικά μειώνοντας την πιθανότητα ατυχήματος.

Ένα σύστημα που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των πεζών

Το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με ανίχνευση πεζών, χρησιμοποιεί τεχνολογία ραντάρ και κάμερας για να ανιχνεύει οχήματα στο δρόμο μπροστά σας. Σε περίπτωση ανίχνευσης κινδύνου σύγκρουσης με όχημα, πεζό ή ποδήλατο, θα λάβετε μια προειδοποίηση. Εάν δεν αντιδράσετε εγκαίρως, το σύστημα μπορεί να ασκήσει έως και πλήρη ισχύ φρεναρίσματος για να βοηθήσει να περιοριστεί η σοβαρότητα ή να αποφευχθούν ορισμένες μετωπικές συγκρούσεις.

Σας βοηθά να φρενάρετε σε υψηλές ταχύτητες

Το σύστημα Active Breaking είναι μια πρωτοποριακή λειτουργία ασφάλειας που λειτουργεί όταν ταξιδεύετε σε ταχύτητες άνω των 50 χλμ./ώρα. Η τεχνολογία χρησιμοποιεί ραντάρ για τη σάρωση του δρόμου μπροστά σας και, σε περίπτωση ανίχνευσης πιθανότητας σύγκρουσης, θα σας προειδοποιήσει. Εάν δεν αντιδράσετε, το σύστημα ενεργοποιεί τα φρένα και, στη συνέχεια, ξεκινά το φρενάρισμα για να σας βοηθήσει να επιβραδύνετε.

Διατηρήστε τον έλεγχο σε κάθε κατάσταση

Το σύστημα Electronic Stability Control (ESC) βοηθά τον οδηγό να διατηρεί τον έλεγχο του οχήματος σε ακραίες συνθήκες. Ανιχνεύει κάθε απόκλιση από την πορεία που έχει επιλέξει ο οδηγός και τον βοηθά να επαναφέρει το όχημα αυτόματα, ρυθμίζοντας τα φρένα και τις στροφές του κινητήρα.

Μέγιστο κράτημα με ελάχιστη προσπάθεια

Το προηγμένο Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης (TCS) αποτρέπει το υπερβολικό σπινάρισμα των τροχών και σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό κράτημα και ανάλογες επιδόσεις και ευστάθεια όταν τα χρειάζεστε περισσότερο. Το σύστημα παρακολουθεί διαρκώς και ρυθμίζει την ισχύ στους μεμονωμένους τροχούς του οχήματος, εξασφαλίζοντας μέγιστη επαφή και κράτημα κατά την επιτάχυνση.

Χαρακτηριστικά ασφάλειας που προσαρμόζονται στο φορτίο σας

Το σύστημα ελέγχου σταθερότητας φορτίου ρυθμίζει το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας σύμφωνα με το συνολικό βάρος που μεταφέρετε. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζονται ο έλεγχος και η ευστάθεια, είτε το Raptor σας είναι άδειο, είτε πλήρως φορτωμένο.

Το τρέιλερ παραμένει με ασφάλεια στη θέση του

Το σύστημα Ελέγχου Ευστάθειας Τρέιλερ (TSC) ανιχνεύει τυχόν ταλαντώσεις ή κλυδωνισμούς και μειώνει την ταχύτητα του οχήματός σας προκειμένου να ανακτήσετε τον έλεγχο και να είναι πιο ελεγχόμενη η ρυμούλκηση. Το σύστημα επιβραδύνει το όχημα μειώνοντας τη ροπή του κινητήρα και αυξάνοντας σταδιακά την πίεση της πέδησης σε όλους τους τροχούς.

Συνεχής προστασία κατά της ανατροπής του αυτοκινήτου

Χρησιμοποιώντας γυροσκοπικό αισθητήρα που μετρά την τάση ανατροπής το σύστημα Roll Stability Control (RSC) διατηρεί τους τροχούς σταθερά στο έδαφος, όταν το κέντρο βάρους είναι υψηλό, καθώς και σε στροφές με αρνητική γωνία Camber.

Έγκαιρη προειδοποίηση για τα σκασμένα ελαστικά

Σε περίπτωση που υπάρχει απώλεια της πίεσης σε κάποιο ελαστικό στη διάρκεια του ταξιδιού, το Σύστημα Παρακολούθησης Πίεσης Ελαστικών (TPMS) σας προειδοποιεί άμεσα ότι υπάρχει τρύπα στο ελαστικό, ενεργοποιώντας ένα εικονίδιο στον πίνακα οργάνων.

Προστασία και ασφάλεια από τους κλέφτες

Ο συναγερμός Thatcham κατηγορίας 1 είναι ένα προηγμένο σύστημα συναγερμού που οπλίζεται αυτόματα όταν κλειδώνετε το όχημά σας και εάν ο συναγερμός ενεργοποιηθεί από παραβίαση, ανέλκυση του οχήματος, ή εάν οι αισθητήρες ανιχνεύσουν κίνηση στο εσωτερικό, τότε ακούγεται μια ισχυρή σειρήνα συναγερμού. Η τεχνολογία έχει επίσης σχεδιαστεί ώστε να αποτρέπει την ανεπιθύμητη ρυμούλκηση του οχήματος. Επιπλέον μπορείτε να οπλίσετε το σύστημα με διαφορετικούς τρόπους, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξετε να παρακολουθείτε τις πόρτες, το καπό και τον χώρο αποσκευών.

Αερόσακοι που σας προστατεύουν από παντού

Εκτός από τους μετωπικούς αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, οι πλευρικοί αερόσακοι παρέχουν προστασία του θώρακα και έχουν σχεδιαστεί για να κατευθύνουν τον επιβάτη μακριά από τον χώρο πρόσκρουσης. Μπορούν επίσης να ανασηκώσουν το χέρι του επιβάτη παρέχοντας καλύτερο χώρο ανάμεσα σε αυτόν και την εισερχόμενη κατασκευή. Οι αερόσακοι κεφαλής προσφέρουν μέγιστη κάλυψη, ενώ τα στηρίγματα κεφαλής προσφέρουν προστασία από τους αυχενικούς τραυματισμούς. Υπάρχουν μπροστινοί και πίσω προεταντήρες ζωνών ασφαλείας και προεταντήρες περιορισμού φορτίου, καθώς και σύστημα υπενθύμισης ζωνών ασφαλείας για όλα τα καθίσματα και μια οθόνη που προβάλλει σε ποια καθίσματα όπου υπάρχουν επιβάτες δεν έχουν δεθεί οι ζώνες ασφαλείας.

Διατηρήστε τα παιδιά σας ασφαλή

Το Raptor έχει σχεδιαστεί προκειμένου τα μικρά παιδιά να παραμένουν ασφαλή και προστατευμένα σε κάθε μετακίνηση. Το όχημα διαθέτει υποδοχές παιδικού καθίσματος ISOFIX πίσω, ώστε να μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε δύο παιδικά καθίσματα.

Κατασκευασμένο για να πηγαίνει παντού

Το ολοκαίνουργιο Ford Ranger Raptor είναι κατασκευασμένο για να αντιμετωπίζει ακραίες συνθήκες εκτός δρόμου. Το μοναδικό, άκρως ανθεκτικό, ενισχυμένο πλαίσιό του, χρησιμοποιεί υψηλής αντοχής ατσάλια με μειωμένη περιεκτικότητα κραμάτων, για να αντέχει την υψηλή καταπόνηση που επιφέρει η off-road αγωνιστική οδήγηση. Η απόσταση 281 mm από το έδαφος συνδυάζεται επίσης με την ικανότητα διέλευσης 850 mm νερού. Κάθε χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί ώστε να διασφαλίζει ότι το Raptor προσφέρει ασύγκριτη οδηγική εμπειρία εκτός δρόμου.

Ένας πολεμιστής εκτός δρόμου

Το μοναδικό σασί τύπου σκάλας Ranger Raptor επανασχεδιάστηκε και ενισχύθηκε για να αντιμετωπίζει ακραίες συνθήκες εκτός δρόμου. Το μοναδικό, άκρως ανθεκτικό, ενισχυμένο πλαίσιο του Ranger Raptor χρησιμοποιεί υψηλής αντοχής ατσάλια με μειωμένη περιεκτικότητα κραμάτων, για να αντέχει την υψηλή καταπόνηση που επιφέρει η off-road αγωνιστική οδήγηση. Δοκιμασμένο εκτενώς σε μερικά από τα πιο σκληρά εδάφη, το σασί του Ranger Raptor προσφέρει μέγιστη αντοχή και υψηλές επιδόσεις.

Παραμένει σταθερό

Τα εμπόδια εκτός δρόμου δεν αποτελούν πρόβλημα για το Raptor. Χάρη στην ανυψωμένη σχεδίασή του εξασφαλίζει απόσταση 281 mm ανάμεσα σε αυτό και οποιοδήποτε εμπόδιο εμφανίζεται στον δρόμο σας.

Εντυπωσιακή δυνατότητα ρυμούλκησης

Το Raptor σας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε τις δυσκολότερες προκλήσεις εκτός δρόμου με ευκολία, αλλά και να μεταφέρετε και να ρυμουλκήσετε τα πιο ογκώδη φορτία.

Βουτάει στα βαθιά

Το Ranger πηγαίνει εκεί που άλλα οχήματα δεν τολμούν να πατήσουν. Με ικανότητα διέλευσης από υδάτινα εμπόδια σε ύψος 850mm, αποδεικνύει πραγματικά την αξία του.

Προσελκύει την προσοχή σας

Η Σπορ μπάρα στο ολοκαίνουργιο Ford Ranger Raptor δημιουργεί ένα αθλητικό προφίλ που προσελκύει τα βλέμματα. Με τον ενσωματωμένο φωτισμό οροφής μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ανθεκτικά άγκιστρα πρόσδεσης για ασφαλέστερο φορτίο

Αυτά τα σημεία πρόσδεσης που συμμορφώνονται με το DIN σάς διασφαλίζουν ότι οτιδήποτε μεταφέρετε στο πίσω μέρος του Raptor θα είναι ασφαλές και προστατευμένο.

Ευέλικτη καρότσα που κλειδώνει για σιγουριά

Η ολοκαίνουργια καρότσα του Ford Ranger Raptor μπορεί να μεταφέρει μια τυπική ευρωπαλέτα, τα εργαλεία σας ή όλα όσα χρειάζεστε για ένα Σαββατοκύριακο στο κάμπινγκ. Σας προσφέρει επίσης διάφορες λειτουργίες για να ασφαλίσετε το φορτίο σας, οι οποίες συμμορφώνονται στο σύνολό τους με τους κανονισμούς DIN. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται τα ανθεκτικά άγκιστρα πρόσδεσης, η ενσωματωμένη μπάρα στήριξης του φορτίου και, σε ορισμένα μοντέλα, οι εξωτερικές ράγες πρόσδεσης. Για πρόσθετη προστασία και για να είστε ήσυχοι, η πίσω πόρτα κλειδώνει και ξεκλειδώνει χειροκίνητα.

Ηλεκτρική ισχύς εκεί που την χρειάζεστε

Οι έξυπνες έξτρα πινελιές υποστηρίζουν με χρήσιμο τρόπο την επιχείρησή σας. Μεταξύ αυτών είναι η πρίζα 240 Volt στην καμπίνα, η οποία είναι υπερπολύτιμη αν θέλετε να φορτίσετε το κινητό, το τάμπλετ σας ή το επαναφορτιζόμενο εργαλείο της δουλειάς σας, ενώ κινείστε.