Λειτουργεί πιο έξυπνα και με μεγαλύτερη αντοχή

Το νέο Ford Ranger είναι ειδικά σχεδιασμένο για να φέρνει τη δουλειά εις πέρας. Με περισσότερες τεχνολογίες από ποτέ, το νούμερο ένα σε πωλήσεις pick up της Ευρώπης σας βοηθά επίσης να εργάζεστε πιο έξυπνα. Τα προηγμένα συστήματα, όπως το σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας, το σύστημα διατήρησης λωρίδας και οι αισθητήρες στάθμευσης, σας βοηθούν και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σας στον δρόμο. Το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης στην ανηφόρα, το σύστημα ελεγχόμενης κατάβασης και το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης σάς βοηθούν να διατηρείτε τον έλεγχο.

Ανθεκτικό και ταυτόχρονα άνετο

Η προηγμένη μηχανική και τα υλικά αρίστης ποιότητας συνδυάζονται άψογα, δημιουργώντας ένα ανθεκτικό και σκληρό εσωτερικό το οποίο είναι ταυτόχρονα και άνετο.

Ισχύς, αποδοτικότητα και κομψότητα

Το νέο Ford Ranger έχει σχεδιαστεί για να εργάζεται πιο σκληρά και πιο αποδοτικά. Διαθέτει μια σειρά από ισχυρούς νέους κινητήρες που έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε καμία σταγόνα καυσίμου να μην πάει χαμένη. Αυτοί έχουν συνδυαστεί με ένα νέο προηγμένο κιβώτιο ταχυτήτων που προσαρμόζεται άψογα σε όλες τις συνθήκες και τα εδάφη. Τα χρήσιμα τεχνολογικά συστήματά του, όπως το Auto Stop-Start και ο ενσωματωμένος υπολογιστής ταξιδιού, το μετατρέπουν σε ένα ανθεκτικό pick up που συνδυάζει ανεπιτήδευτα «εξυπνάδα και μυϊκή δύναμη».

Προηγμένα τεχνολογικά συστήματα ασφαλείας

Το νέο Ford Ranger ενσωματώνει μια γκάμα έξυπνων συστημάτων που προστατεύουν εσάς, τους επιβάτες και τους άλλους οδηγούς του δρόμου. Ορισμένα τεχνολογικά συστήματα, όπως το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με πεζό, προσπαθούν να μειώσουν την πιθανότητα ενός ατυχήματος. Άλλα, όπως οι αερόσακοι, συμβάλλουν στη μείωση του βαθμού σοβαρότητας ενός τροχαίου ατυχήματος. Το όχημα διαθέτει επίσης προηγμένα συστήματα ασφαλείας, τα οποία σας προσφέρουν μεγαλύτερη σιγουριά όταν αποθηκεύετε τα εργαλεία σας ή το φορτίο σας.

Ποιότητα στην οποία μπορείτε να βασιστείτε

Σε ό,τι αφορά στο νέο Ford Ranger, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Το pick up αυτό, έχει μεταφορική ικανότητα 1 τόνου και μπορεί να ρυμουλκήσει έως 3.500 κιλά. Έχει απόσταση 237mm από το έδαφος και διασχίζει αβίαστα το νερό σε βάθος έως 800mm. Πράγματι, κάθε πτυχή του βραβευμένου οχήματος έχει σχεδιαστεί με ακρίβεια για μεγαλύτερη ευελιξία, αξιοπιστία και ικανότητα.

Διεθνές βραβείο Pick-Up 2020

Δεν θέλουμε να καυχηθούμε. Αλλά με έναν τρομερό συνδυασμό σκληρότητας, έξυπνης τεχνολογίας και εξαιρετικής άνεσης, δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι το Ford Ranger απέσπασε το βραβείο του Διεθνούς Pick-Up για το 2020. Με τα εύσημα που έχουν απονεμηθεί σε πολλές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του κινητήρα, του χώρου φόρτωσης και της ασφάλειας, καθώς και της συνολικής άνεσης οδηγού και επιβατών, το Ford Ranger ξεπέρασε όλους τους ανταγωνιστές, αποδεικνύοντας και πάλι το λόγο των περισσότερων πωλήσεων στην Ευρώπη.

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΤΗΓΟ

Συνάδελφοι, συγγενείς, φίλοι… το νέο Ranger διαθέτει χώρο για όλους χάρη στα διαθέσιμα τρία χαρακτηριστικά στυλ καμπίνας, σε τέσσερα μοντέλα.

Εσείς και οι συνεπιβάτες σας αφενός θα απολαμβάνετε τόσο χώρο όσο και πριν, αλλά θα είστε καλύτερα εξοπλισμένοι από ποτέ, αφετέρου θα μετακινείστε ταυτόχρονα με άνεση και με στυλ.