Λιγότερο κουραστική οδήγηση, πιο οικονομικές μετακινήσεις

Το σύστημα σταθερής ταχύτητας cruise control επιτρέπει στο όχημα να διατηρεί μια σταθερή ταχύτητα, που έχετε εσείς ορίσει, ενώ το ρυθμιζόμενο σύστημα περιορισμού της ταχύτητας (Adjustable Speed Limiter) σας επιτρέπει να παραμείνετε στο προ-ρυθμισμένο όριο ταχύτητας της επιλογής σας. Το σύστημα αυτό αφενός σας βοηθάει να εξοικονομήσετε καύσιμο, αφετέρου ελαχιστοποιεί την πιθανότητα να παραβιάσετε το όριο ταχύτητας. Εκτός από τα πρακτικά οφέλη, και τα δύο τεχνολογικά συστήματα κάνουν τις μεγάλες μετακινήσεις σας πιο ξεκούραστες.

6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων για εξοικονόμηση καυσίμου

Το νέο Tourneo Courier διατίθεται τώρα με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, με σύστημα ομαλοποιημένης αλλαγής ταχυτήτων, για πιο άνετη και οικονομική οδήγηση.

SYNC 3. Για άνετη, ασύρματη εμπειρία

Το Ford SYNC 3 είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα με το οποίο μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι και να ελέγχετε το τηλέφωνο, τη μουσική και το σύστημα πλοήγησης. Επιλέξτε είτε φωνητικές εντολές, είτε την έγχρωμη οθόνη αφής 6'', η οποία διαθέτει χειρονομίες "τσιμπήματος και σάρωσης" για εύκολη και έξυπνη περιήγηση.

Πλούσιος χώρος, έξυπνη εργονομία

Το νέο Tourneo Courier διαθέτει μια ολοκαίνουργια καμπίνα, με καθίσματα που είναι τόσο αναπαυτικά και άνετα, όσο και πρακτικά και ανθεκτικά. Ο σχεδιασμός τους τα καθιστά, επίσης, ιδιαίτερα ευέλικτα. Για παράδειγμα, τα πίσω καθίσματα χωρίζονται σε αναλογία 60/40 και διπλώνουν και πέφτουν προς τα μπροστά, πίσω από τα μπροστινά καθίσματα, δημιουργώντας επιπλέον χώρο για τις αποσκευές.