ΝEΟ FORD TRANSIT CHASSIS CAB

Το νέο Ford Transit Chassis Cab είναι το απόλυτα ευέλικτο όχημα Transit. Το βαν μπορεί να προσαρμοστεί στις συγκεκριμένες επιχειρηματικές σας ανάγκες, είτε χρειάζεστε ένα όχημα με καρότσα, ανατρεπόμενο, με ψυκτικό θάλαμο ή σχεδόν οτιδήποτε άλλο. Όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις σας, αυτό είναι το πιο δυνατό, αξιόπιστο και ανθεκτικό Transit Chassis Cab που έχει υπάρξει.

Ευέλικτο, αξιόπιστο, αποδοτικό

Το νέο Transit Chassis Cab είναι το κινητό σας γραφείο. Γι' αυτό και έχει κατασκευαστεί με γνώμονα την άνεση και την ανθεκτικότητα, την ισχύ και την αποδοτικότητα, και το πιο σημαντικό, την αξιοπιστία.

Πιο έξυπνο σύστημα ελέγχου γκαζιού (cruise control)

Ρυθμίστε την ταχύτητά σας με το έξυπνο αυτορυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου γκαζιού (ACC). Το σύστημα μπορεί να αναγνωρίσει το ισχύον όριο ταχύτητας και να διατηρήσει αυτόματα την επιλεγμένη ταχύτητά σας εντός αυτού του ορίου. Η προηγμένη τεχνολογία ραντάρ ανιχνεύει τις πιο αργές συνθήκες κίνησης μπροστά σας και μπορεί να προσαρμόσει αυτόματα την ταχύτητά σας ώστε να διατηρήσετε μια προκαθορισμένη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Όταν η κυκλοφορία μειωθεί, το όχημα επιταχύνει πάλι στην προεπιλεγμένη ταχύτητά σας.

Κινητήρες Ford EcoBlue TDCi

Με μια σειρά από προηγμένους πετρελαιοκινητήρες Ford EcoBlue 2 λίτρων, το νέο Transit είναι πιο ισχυρό και αποδοτικό από ποτέ. Με τέσσερα διαθέσιμα συστήματα μετάδοσης κίνησης, τα οποία προσφέρουν έως 185 ίππους, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε έναν που θα ικανοποιεί τις δικές σας ανάγκες.

Το κλειδί για έναν πιο συνδεδεμένο κόσμο

Το νέο Transit Chassis Cab είναι πλέον διαθέσιμο με ένα μόντεμ FordPass Connect1. Το σύστημα ξεκλειδώνει μια σειρά ισχυρών πλεονεκτημάτων, που περιλαμβάνουν το 4G Wi-Fi2 για έως δέκα συσκευές, ώστε εσείς και οι επιβάτες σας να μπορείτε να είστε πάντα συνδεδεμένοι. Το σύστημα μπορεί επίσης να παρέχει ενημερώσεις ζωντανής κίνησης3 απευθείας στο σύστημα πλοήγησης SYNC 3 σας, βοηθώντας σας να αποφύγετε την κίνηση και να βρείτε την πιο γρήγορη διαδρομή για τον προορισμό σας. Μπορείτε ακόμη να παρακολουθείτε την κατάσταση του οχήματός σας και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις εάν το σύστημα ανιχνεύσει ότι απαιτείται συντήρηση.

Ένα σύστημα που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των πεζών

Το σύστημα Pre-Collision Assist with Pedestrian Detection χρησιμοποιεί τεχνολογία ραντάρ και κάμερας για να ανιχνεύει οχήματα στο δρόμο μπροστά σας. Σε περίπτωση ανίχνευσης κινδύνου σύγκρουσης με όχημα, πεζό ή ποδήλατο, θα λάβετε μια προειδοποίηση. Εάν δεν αντιδράσετε εγκαίρως, το σύστημα μπορεί να ασκήσει έως και πλήρη ισχύ φρεναρίσματος για να βοηθήσει να περιοριστεί η σοβαρότητα ή να αποφευχθούν ορισμένες μετωπικές συγκρούσεις. Το σύστημα έκτακτης υποβοήθησης πέδησης (EBA) βοηθάει το όχημά σας ώστε να επιτυγχάνει τη μέγιστη αποδοτικότητα στην πέδηση σε έκτακτες συνθήκες. Το σύστημα ανιχνεύει το βαθμό πίεσης που ασκείτε στο φρένο και τον αυξάνει αυτόματα, εάν χρειάζεται.

Μετατροπές Transit και βελτιωμένο ωφέλιμο φορτίο

  • Επίπεδο ισχυρό πλαίσιο με δοκούς και τραβέρσες επιτρέπει την τοποθέτηση μιας ευρείας γκάμας υπερκατασκευών
  • ιδωτή τελευταία τραβέρσα που επιτρέπει αναπροσαρμογή του μήκους του πλαισίου χωρίς συγκόλληση
  • Ανάρτηση υψηλού κέντρου βάρους για μεγάλες υπερκατασκευές ως βασικός εξοπλισμός