Ford Transit Van

Ford Transit Van

2014-03-05 08:58:31

FORD Pazaropoulos, Επιβατικά, Επαγγελματικά αυτοκίνητα Ford στην Ελλάδα, Αγορά, Επισκευή, Service, Υγραεριοκίνηση, Συνεργείο, Μεταχειρισμένα, Fiesta, Focus, Mondeo, Ka, Kuga, Cmax, Smax, Transit, Ranger, After sales

 

Τιμές εκδόσεων

Transit Connect Trend από 20690 €

Transit Jumbo Van από 31010 €

Transit Sport Van από 32380 €

Transit Van με Κοντό Μεταξόνιο από 22830 €

Transit Van με Μακρύ Μεταξόνιο από 24530 €

Transit Van με Μεσαίο Μεταξόνιο από 24030 €

Το εσωτερικό του νέου Ford Transit είναι ανάλογο επιβατικού αυτοκινήτου, διαθέτοντας ευρυχωρία, εργονομία και σύγχρονη τεχνολογία για να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη. Ο προαιρετικός εξοπλισμός περιλαμβάνει σύστημα κλιματισμού, cruise control και δορυφορική πλοήγηση, ενώ όλη η γκάμα διαθέτει πρωτοποριακές και μοναδικές αποθηκευτικές λύσεις. Αν προσθέσετε και τα ευδιάκριτα όργανα και εύχρηστα χειριστήρια που κάνουν το όχημα ιδιαίτερα άνετο και πρακτικό, αντιλαμβάνεστε πόσο ενισχυμένο είναι το υψηλό επίπεδο ποιότητας και κατασκευαστικής αρτιότητας που κυριαρχεί σε ολόκληρη τη γκάμα.

Μοντέλα

Επιλέξτε το καλύτερο Transit για τη δουλειά σας. Το Transit Van με κοντό μεταξόνιο είναι ιδανικό για την οδήγηση μέσα στην πόλη, χωρίς να επιβάλλει συμβιβασμούς στο μέγεθος του φορτίου. Το Transit Van με μεσαίο μεταξόνιο διαθέτει πρόσθετο μήκος και χωρητικότητα με τη μεσαίου ύψους οροφή του. Το Transit Van με μακρύ μεταξόνιο αποτελεί το επόμενο βήμα για μεγαλύτερη χωρητικότητα και είναι σχεδιασμένο για χρήση βαρέως τύπου. Το Transit Jumbo είναι το απόλυτο μεταφορικό εργαλείο και χωράει πέντε ευρωπαλέτες, ενώ το νέο Transit Sport Van αποτελεί την πιο τολμηρή επιλογή για την εργασία σας.

Προδιαγραφές

Εδώ μπορείτε να συγκρίνετε μόνοι σας τα κορυφαία στην κατηγορία του χαρακτηριστικά του Transit. Ο πίνακας αυτός έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε: διαστάσεις, βάρη και φορτία, στοιχεία κινητήρων και βασικό εξοπλισμό για όλη τη γκάμα.

Ποιότητα και κατασκευή

Το θαυμάσιο σαλόνι της καμπίνας του νέου Ford Transit, ανάλογο ενός επιβατικού αυτοκινήτου, έρχεται να συμπληρώσει με ιδανικό τρόπο το δυναμικό εξωτερικό του στιλ. Το νέο δίχρωμο ταμπλό δίνει στην καμπίνα μια αίσθηση πολυτέλειας και φωτεινότητας, ενώ βρίθει από μοναδικές πρωτοποριακές αποθηκευτικές λύσεις. Ευδιάκριτα όργανα και εύχρηστα χειριστήρια έρχονται να κάνουν τη ζωή σας πίσω από το τιμόνι πιο χαλαρή και ευχάριστη, ενισχύοντας το υψηλό επίπεδο ποιότητας και κατασκευαστικής αρτιότητας που κυριαρχεί σε ολόκληρο το όχημα.

Άνεση και έλεγχος

Το τετράκτινο τιμόνι και το ανατομικό κάθισμα του οδηγού εξασφαλίζουν ιδανική στάση οδήγησης για πραγματική άνεση, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. O νέος λεβιές των ταχυτήτων, τοποθετημένος στο ταμπλό, είναι σχεδιασμένος για ομαλότερη αλλαγή ταχυτήτων, όπως και σε ένα επιβατικό αυτοκίνητο. Όχι μόνο βελτιώνει την ευρυχωρία για τον μεσαίο επιβάτη, αλλά προσφέρει και την πρόσθετη άνεση της πρόσβασης από τη μια πλευρά της καμπίνας μέχρι την άλλη.

Κινητό γραφείο (Κάτι παραπάνω από μια απλή καμπίνα)

Το ταμπλό περιλαμβάνει δύο μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους με καπάκι, έναν σε κάθε πλευρά. Σε κάθε χώρο, κάτω από το καπάκι, υπάρχουν διαμορφωμένες δύο θήκες, ενώ ο χώρος εμπρός από τον οδηγό περιλαμβάνει εύχρηστη πρίζα 12 V. Επίσης, σε συνδυασμό με το CD 6000 (επιλογή), υπάρχει η δυνατότητα υποδοχής MP3. Μια χρήσιμη θήκη στη μέση του ταμπλό είναι ιδανική για μπλοκ και ντοσιέ. Από πάνω, υπάρχει μια πρωτοποριακή επιφάνεια εργασίας που διπλώνει, ενώ διαθέτει και δύο ποτηροθήκες. Τέλος, για πρώτη φορά στην κατηγορία, το βαθύ και ευρύχωρο ντουλάπι του ταμπλό περιλαμβάνει υποδοχή κρεμαστών φακέλων Α4.

Προσφορες

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?